Wednesday, May 29, 2013

surat tawaran sambung belajar

Assalamualaikum..

28 mei 2013 pagi aggaran dalam pukul 10 lebih cmtu baru je lepas basuh pinggan masuk bilik just nak tengok phone takut2 ade msej sesape kan .. dah lah buat silent tak perasaan lak tu kebetulan masa masuk dpatlah paggilan dari 07******* ..blur masa tu jangan ckaplah kan punyelah pelik number dari mana pulak ni ..bile angkat call boleh saya bercakap dengan siti shahirah binti mohamad ? sha pon mula lah ckap ye saya .. blur lagi aku ke ?haha ..awak dapat tawaran untuk sambung blaja di uitm ..sila layari laman web www.online.uitm.edu ...blabla la kan .. tk sempat nk check terus call abg sha kate dpt satu family suke ..abg sha yg accept tawaran tu ..haha .. klau tak sebenarnye nk masuk kolej islam antarabangsa ..khamis ni patutnye masuk ..da dpt blaja kat uitm kan ..free pulak tu ...tk nk lah lepaskan peluang kan ..mungkin Allah tu ade jalan yg lebih baik utk kite kan .. alhamdulilah dapat jugak ke uitm .. tapi jauhlah dri mak ..hmm nasib baik 6 bulan ...ke johor lah sha lepas ni ..di segamat ..huhu

No comments:

Post a Comment