Saturday, December 4, 2010

senyum syg sye..^^..her name rossnani binti samat..lebih suke dipanggil dengan panggilan nanie..
haha!..nie kwn yg paling aq syg^^..erk!hehe..jgn pikir laen eh...kwn baek tau!(bff@kks)haha..tau ke kks tu ape?kks tu kawan karib selamanye la...hahaha
dye baik sgt...cun lak tu...aq suke kawan ngan dye sabab dye gile2 n rock!haha..SAKAI !~I LIKE! tu lah ayat kesukaan nye...haha...nak tau nape dye suke ayat tu...eh mane ley bgtau..haha...rahsia kami bertige...hihi...
tp 1 je r aq tak suke gile ngan perangai aq sowang nie ialah panas baran yg tak terkate....adoi...bile dye panas baran ...jgn la ckp ngan dye...lebih baek dye release panas dye tu...takot aq tgk ...hahaha...yg paling aq tak ley lupe mase lgi bpe ary nak pekse tu...mase ngah susun meja....dye mara ..hahahaha...lawak yg jdi mangse tu yg tak ley belah tu...yg jdi mangse tu ialah org sgt bertuah ..hahaha...iaitu encik haziman...hohoho...mmg syok...tak pasal cikgu haziman kene mara ngan kwn aq sowang nie..dan kwn aq sowang nie kene pggil cikgu tu dgn pggilan makcik...hahaha..mmg sakai...hahaha!
kdg2 aq geram jugak ngan perangai si nanie nie..tak tau nape...nak tau...klu aq nanges mesty dye pujok aq...klu owg laen mesty tak berani nak pujok aq..tu lah aq syg dye tu...nak tau aq penah nanges sesame ngan dye time kat dalam bilik kis...(kamar ilmu salbiah)sbb rindu kat abah kiteowg...eh maksod aq abah masing2 la...hehe...
aq suke perangai dye simple...dye ngan aq...mmg suke giele coklat^^love coklat!love cheese!hehe..
eh...gedik lak aq nie....kiteowg nie mcm kakak ngan adik u know!hihi...sape adik eh?dah tentu la aq!hahahaha...
hari tu...aq saje nk tengok kwn2 aq marah ke tak kat aqbile aq aq remove dyeowg...nanie nie owg yg paling marah n sedih ngan perangai aq...hihi...hahaha....aq tetap syg kau la nanie...hihihi
k2...mau check it luw...bye2...love u my huny bezfriend!